Säljare till Beslag Design

Säljare till Beslag Design

Vi söker en driven och erfaren säljare som vill utvecklas i ett företag som präglas av flexibilitet, högt i tak och snabba beslutsvägar. Beslag Design är inne i en expansiv fas med mycket god utveckling och du kommer att ha en viktig roll i vårt fortsatta arbete mot hög tillväxt.

Du kommer huvudsakligen att bearbeta våra kunder inom Bygghandel och Köksstudios i västra och södra Sverige. Du utgår från din hemadress. Lämplig placering är Kronobergs eller Jönköpings län, alternativt Halland eller Göteborgsområdet. 

I tjänsten ingår tjänstebil, en marknadsmässigt god fast lön som kompletteras med bonus, både individuellt och för teamet. Vi arbetar kontinuerligt och planlagt med kompetensutveckling. 

Vilka är vi?

Beslag Design är ett branschledande familjeföretag inom beslag- och interiörprodukter sedan 1972. Vi har fingertoppskänsla när det gäller design och trender och vår målsättning är att ligga steget före med det allra senaste och att samarbeta med miljöanpassade leverantörer. Vi har ett brett sortiment med handtag, beslag, förvaring, tillbehör, ben och belysning för alla rum. Vårt motto är Detaljer som gör helheten. Beslag Designs kontor och lager ligger i Båstad. Kunderna finns i både Sverige och Norden.

Vem är du?

Vi söker dig som vill utveckla lönsam försäljning både för oss som leverantör och för våra kunder. I befattningen ingår eget budget- och resultatansvar. Du arbetar ansvarsfullt, strukturerat och systematiskt. Som person är du drivande, målmedveten och initiativrik. En relationsbyggare med hög social kompetens.

Bakgrund och utbildning:

  • Du har en dokumenterad erfarenhet av fältförsäljning, gärna mot de branscher vi arbetar med.
  • Du är en van användare av CRM-system och Officepaket.

Skicka in din ansökan med CV och portfolio till par.winberg@beslagdesign.se

Din ansökan vill vi ha senast den 9 oktober. Vi ser fram emot att välkomna dig i vårt team!


Om Beslag Design

Beslag Design AB är ett privatägt grossist-företag som sedan 1972 varit verksamt i beslagsbranschen. Vi är 27 medarbetare som tillsammans säljer beslags- och interiör-produkter för ca 70 miljoner kronor med god lönsamhet. Vi är mest kända för våra knoppar och handtag som står för ca hälften av vår omsättning. Andra områden som vi jobbar inom är belysning, förvaring och olika typer av handtag. Vårt huvudkontor och lager ligger i natursköna Båstad. Härifrån ger vi bästa tänkbara service till våra kunder i Sverige och övriga Norden.

Vårt mål är att alltid ligga steget före med det allra senaste i inredningstrender. Vi tar hem de hetaste nyheterna från i första hand Europa men även från andra delar av världen. Våra leverantörer består av både tryggt välrenommerade företag och nya pigga uppstickare.

Beslag Design AB har ett stort fokus på produktutveckling och följer marknadens inredningstrender. ”Detaljer som gör helheten” är ett motto vi har följt sedan företaget grundades.