Marknadskommunikatör

Marknadskommunikatör till Beslag Design

Vi söker en nyfiken, mångsidig och driven marknadskommunikatör som vill utvecklas i en kreativ miljö. I samarbete med vår produktchef ansvarar du för all tryckt och digital media. Du kommer att producera marknadsmaterial och ansvara för utskick. Vi vill att du utvecklar och underhåller vår webbsida och  e-handel. Och att du strukturerar och tar ansvar för vår bildbank. Du kommer även i samarbete med vår reklambyrå producera foton och bilder. 

Vilka är vi?

Beslag Design är ett branschledande familjeföretag inom beslag- och interiörprodukter sedan 1972. Vi har fingertoppskänsla när det gäller design och trender och vår målsättning är att ligga steget före med det allra senaste och att samarbeta med miljöanpassade leverantörer. Vi har ett brett sortiment med handtag, beslag, förvaring, tillbehör, ben och belysning för alla rum. Vårt motto är Detaljer som gör helheten. Beslag Designs kontor och lager ligger i Båstad. Kunderna finns i både Sverige och Norden.

Vem är du?

Vi söker dig som är en mångsidig marknadskommunikatör med kunskap inom såväl print som digitalt och webb. Du har en stark känsla för grafisk form och layout. Du är stresstålig, strukturerad och ansvarsfull och du har bra samarbetsförmåga. Ett kreativt sinne ser vi som en självklarhet.

Bakgrund och utbildning:

  • Du har en eftergymnasial utbildning inom marknadskommunikation eller motsvarande relevant utbildning.
  • Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande uppgifter. 

Skicka in din ansökan med CV och portfolio till hans.bergstrom@beslagdesign.se
Din ansökan vill vi ha senast den 17 september. 

Vi ser fram emot att välkomna dig i vårt team!


Om Beslag Design

Beslag Design AB är ett privatägt grossist-företag som sedan 1972 varit verksamt i beslagsbranschen. Vi är 27 medarbetare som tillsammans säljer beslags- och interiör-produkter för ca 70 miljoner kronor med god lönsamhet. Vi är mest kända för våra knoppar och handtag som står för ca hälften av vår omsättning. Andra områden som vi jobbar inom är belysning, förvaring och olika typer av handtag. Vårt huvudkontor och lager ligger i natursköna Båstad. Härifrån ger vi bästa tänkbara service till våra kunder i Sverige och övriga Norden.

Vårt mål är att alltid ligga steget före med det allra senaste i inredningstrender. Vi tar hem de hetaste nyheterna från i första hand Europa men även från andra delar av världen. Våra leverantörer består av både tryggt välrenommerade företag och nya pigga uppstickare.

Beslag Design AB har ett stort fokus på produktutveckling och följer marknadens inredningstrender. ”Detaljer som gör helheten” är ett motto vi har följt sedan företaget grundades.